min livshistoriaen dag läggs till en annan och nu har jag varit här i tre veckor. jag har funnit mig till rätta, kunnat ta ut stegen och andas i jämn takt. idag har jag redovisat min livshistoria och fick kramar av alla tjejer efteråt. det kändes bra. men en av de jag häng mest med valde att avsluta sin behandling idag. det känns sorgset och jag kommer att sakna henne. men jag gräver inte ner mig för mycket. jag vet att detta bara är en liten del av mitt liv och även om folk kommer stanna kvar i mitt hjärta så har var sak sin tid.

just nu står jag ganska stilla. inga revolutioner denna vecka. jag njuter av att sova gott, känna mig tillfreds, vara lugn. jag har fått höra att mitt lugn och mina kloka reflektioner bidrar till gruppen på ett väldigt positivt sätt. och jag har gått ner i varv och jag tar mig tid att tänka, reflektera och insupa kunskap.

de är lite rädda att jag sätter för höga krav på mig själv och försöker bromsa upp mig men jag tycker att jag gör det ganska bra själv. men att göra en lätt uppgift per dag tycker jag är det minsta jag kan göra. för många uppgifter är små och de tar max en timme att göra. resten av tiden, snackar jag skit med tjejerna, tittar på serier, läser eller spelar candy crush. och jag vet att jag har tre månader här. jag vill få ut så mycket jag kan utan att för den delen köra slut på mig. men jag är långt ifrån slutkörd. vilket är skönt. jag har ju energin att lära mig mer, fördjupa mig i kroppen och hur hjärnan fungerar hos någon som är kemiskt beroende. det är väldigt intressant.

på lördag ska jag ha min första dagspermission. det ska bli skönt och jag har en helt ok planering. först ska jag hämta marcus i stehag för att sedan åka hem till hans syster och klappa på höns. sen ska jag hem till lägenheten, ligga lite i min säng, bada badkar, se till uteplatsen och bara vara. innan jag åker tillbaka hit ska jag nog köpa mig en pizza. maten här är av väldigt blandad karaktär. det ska bli skönt att få några timmars frihet, köra bil och träffa marcus.

saknar er ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s