my drug dealer was a doctor


Death certificate signed the prenup
Ain’t no coming back from this percocet
Actavis, ambien, adderral, xanax binge
Best friends with the thing that’s killing me
Enemies with my best friend, there’s no healing me
Refilling these, refilling these
They say it’s death, death
Institutions and DOC’s
So God grant me the serenity to accept the things I can not change
Courage to change the things I can
And the wisdom to know the difference
And the wisdom to know the difference

jag har en tuff dag. min första tuffa dag här hitintills. iaf mentalt. jag funderar mycket, letar efter rationella tankar, försöker känna. var totalt avstängd idag när jag hade terapisamtal med min behandlare. de försöker men når inte fram, jag vet inte vad som behövs för att faktist nå fram. jag kan redogöra klart för varför jag är här, vad som lett mig hit, allt jag har gjort. men det väcker inte så mycket känslor. de frågar om jag tycker att det är sorgligt att jag försökt ta livet av mig. jag svarar som det känns, ja lite sorgligt är det kanske. men bara lite. jag ser inte riktigt vad det sorgliga skulle vara.

visst skulle jag tycka att det var otroligt hemskt om det gällde någon av er, då hade jag varit förkrossad. men det är svårt att se det ur den synvinkeln när det gäller mig själv.

jag känner mig ensam. trots att jag hela tiden är omgiven av folk. det är en paradox. speciellt då det är människor som har samma problematik, samma sjukdom. kanske är det för att jag gjort ett par uppgifter nu och redovisat dem för de andra. det väcker känslor men framförallt tankar och det är väl jobbigare än jag tror så jag stänger av. eller så gör medicinerna så att jag blir avtrubbad. svårt att veta. men jag kan resonera rationellt och sakligt. jag förstår problematiken men köper kanske inte hela programmet här, det finns inslag som känns lite sektaktiga. dem kan jag dock se förbi.

under terapitimmen idag fick jag tipset om att lyssna på Stina Wollters sommarprat. det var tydligen en gråt-trigger så det kan vara bra att avsluta dagen med att lyssna på henne och kanske få ut lite uppdämd sorg, om det nu finns någon.

godnatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s