vågar du, vågar jag

I, I’ve been keeping secrets from you dear
There’s things of me are scared and you’re my fear
The crack goes in the ground
And you, you’ve been coming closer to the edge
Wondering what goes on in my head
And so I shut you out

Smith and Tell – Forgive me friend

i väntans tider
allt är satt på paus, det enda jag kan göra är att vänta, vänta och vänta lite till.

jag har mina dagliga möten, jag kommer ut men jag är uttråkad. vill helst sova bort dagarna så att de försvinner. det är det enda sättet att klara av detta vakkum som jag hamnat i.

sleep, eat, think, repeat

i går skulle det ha varit tio år. istället var det ingenting. ett datum mitt bland alla andra, varken mer eller mindre betydelsefullt. från att ha varit en stor dag till ingenting. märkligt hur en kan anpassa sig, hur livet går vidare trots förändringar stora som titanics undergång.

för under ett år har jag separerat, gjort slut, skilt mig, träffat nygammal pojkvän, nästan flyttat, gjort slut, flyttat hem igen, sagt upp mig från mitt jobb, börjat på nytt jobb, träffat ny man en kort tid, delvis flyttat till göteborg, blivit prejad av en långtradare, blivit uppsagd från mitt jobb, inlagd på psyket, försökt ta mitt liv tre gånger men tänkt tanken så många gånger fler. och nu, behandlingshem.

och inget är sig likt ändå känner jag igen känslan. känslan av att vara i limbo, vänta på att något ska hända, att inte kunna finna sig i stunden, alltid framåt, uppåt. nu. stillastående. som ett tåg som aldrig lämnar perrongen. ett liv på väg någonstans men utan att veta slutstationen.

jag vill vidare nu, stått stilla allt för länge. samtidigt rusat fram i 180. en paradox så säg. men hatar att stå stilla, att ha tråkigt och är den farligaste av känslor. dags att börja känna, dags att börja rota, dags att börja städa i mitt inre. ta tag i det där som legat som en klump svart tjära över allting allt för länge. det är dags nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s